Erciyes Edipoğlu
Erciyes Edipoğlu, 20 yılı aşan iş yaşamında hem yönetim danışmanlığı hem de insan kaynakları yöneticiliği görevlerinde bulunmuştur. Beko Elektronik’te İnsan Kaynakları Yöneticiliği ve Çimentaş Grubu’nda İnsan Kaynakları Direktörlüğü yapmış olan Edipoğlu, Koç Holdin’in danışmanlık şirketi İ.d.e.a. ve Arthur Andersen danışmanlık şirketinin yanı sıra serbest danışman olarak da çalışmıştır. Edipoğlu, turizm, perakende, finans, telekominikasyon, üretim gibi birçok farklı sektördeki özel şirketlerde ve sivil toplum kuruluşlarında, insan kaynakları sistemlerinin kurulması, değişim yönetimi, organizasyonun yeniden yapılandırılması, yönetim değerlendirme ve geliştirme projelerinde liderlik yapmıştır.
Erciyes Edipoğlu Koçluk Eğitimini ICF’ten (International Coach Federation) akredite olan Kanada merkezli Adler Learning International’dan almış, sertifikalı bir koçtur. Koçluk çalışmalarında özellikle odaklandığı alanlar, üst düzey yönetici koçluğu ve kariyer koçluğudur. ICF (International Coach Federation) üyesidir. Edipoğlu’nun danışmanlık alanındaki uzmanlık konuları arasında yönetim ve liderlik geliştirme, performans yönetimi, kariyer yönetimi ve stratejik İK yapılanması yer almaktadır. Erciyes Edipoğlu aynı zamanda, İnsan Kaynakları Yönetimi, Liderlik Geliştirme, Koçvari Yöneticilik ve çeşitli Bireysel Gelişim eğitimleri vermektedir.
Erciyes Edipoğlu Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunudur.
Sezin Sivri
Sezin Sivri, 15 yıllık iş yaşamında strateji geliştirme, ERP – bilişim ve insan kaynakları alanında çeşitli görevlerde bulunmuş, sonrasında kendi şirketini kurarak e-ticaret, üretim ve satışı deneyimlemiştir. Sivri, Yaşar Holding strateji geliştirme biriminde başladığı iş hayatına aynı holding şirketi olan Astron’da SAP danışmanı ve eğitim sorumlusu olarak sonrasında, Boya Kimya Grubuna bağlı şirketlerde merkezi insan kaynakları departmanı yöneticisi olarak devam etmiştir. Netsis’te, İK ve İK Yazılım Geliştirme Müdürlüğü ve Yönetim Danışmanlığı yapmıştır. Kendisine ait danışmanlık firmasında Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Yönetim Danışmanı, Kurumsal ve Bireysel Koç olarak çalışmıştır. Üyesi olduğu Rotary, Aile İşletmeleri Derneği - Taider ve Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği - ICF Türkiye’de çeşitli görevlerde bulunan Sivri, toplumsal ve mesleki kalkınma amaçlı birçok projede yer almış ve almaktadır.
Sezin Sivri, aynı zamanda medya sektöründe çalışmalarda bulunmaktadır. Yeni Asır TV’de televizyon programı hazırlayıp sunmuş, Posta Gazetesi’nde röportajları yayınlanmıştır. Halen Milliyet Gazetesi’nin Ege ekinde ve Güneş Gazetesi’nde köşe yazıları yayınlanmaktadır. Çeşitli dergilerde yaratıcı yönetmenlik ve kişisel gelişim kitaplarına editörlük yapmaktadır.
Sezin Sivri’nin öne çıkan uzmanlık alanları arasında yönetim ve liderlik geliştirme, kariyer yönetimi, şirket birleşmeleri ve ayrılmaları, yönetici koçluğu, aile şirketlerinde kurumsallaşma, imaj ve itibar yönetimi, insan kaynakları sistemlerinin kurulması, değişim yönetimi, organizasyonun yeniden yapılandırılması, yönetim değerlendirme ve geliştirme konuları yer almaktadır. Sivri, Koçluk Eğitimini ICF’ten (International Coach Federation) akredite olan Kanada merkezli Adler Learning International’dan almış, sertifikalı bir koçtur. Koçluk çalışmalarında özellikle odaklandığı alanlar, üst düzey yönetici koçluğu, aile şirketleri koçluğu, siyaset ve politik liderlik koçluğudur. Verdiği eğitimler arasında, Liderlik, İletişim ve İkna Becerileri, Başarı ve Motivasyon, Sosyal Medya, İş Yaşamında İnsan Üslupları, Müşteri ilişkileri ve Yönetim Geliştirme Programları bulunmaktadır. Sivri, konferans ve seminerlerde konuşmacı ya da moderatör olarak da yer almaktadır.
Sezin Sivri Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Programlama bölümünü bitirmiştir.
Hakan Özçelik
Hakan Özçelik, 20 yılı aşan iş yaşamında, farklı sektörlerde, ulusal ve uluslar arası birçok firmada mühendislik ve yöneticilik yapmış, ağırlıklı olarak üretim ve süreç geliştirme alanlarında uzmanlaşmıştır. Özçelik, elektro mekanik sektöründe Schneider Elektrik ‘de mühendislik ve yöneticilik, otomotiv sektöründe Delphi Diesel’de mühendislik ve yardımcı tesisler bölüm yöneticiliği, beyaz eşya sektöründe Bosch TT’de metot ve planlama mühendisliği, İndesit Company’de üretim yöneticiliği, paketleme sektöründe Tetra Pak’ta üretim yöneticiliği yapmıştır. Halen bir aile şirketi olan Renkler Makine’de yönetim kurulu üyesi ve Genel Müdür olarak görev yapmaktadır. Özçelik, Ege Genç İş Adamları derneğinde Toplumsal Sorumluluk Komisyonu başkanlığı yapmış ve halen aktif üyeliği devam etmektedir.
Hakan Özçelik’in öne çıkan uzmanlık alanları arasında iş geliştirme, proje yönetimi, yönetim ve liderlik geliştirme, performans yönetimi, yalın üretim teknikleri, aile şirketlerinde kurumsallaşma, kurumsal ve bireysel verimlilik konuları yer almaktadır. Hakan Özçelik aynı zamanda, Koçluk Eğitimini ICF’ten (International Coach Federation) akredite olan Kanada merkezli Adler Learning International’dan almış, sertifikalı bir koçtur. Özçelik koçluk becerilerini, halen çalıştığı iş yerinde kullanmanın yanı sıra Sentinus çatısı altında da koçluk yapmaktadır. Koçluk çalışmalarında özellikle odaklandığı alanlar, yönetici adayı ve yönetici koçluğu ve kariyer koçluğudur. ICF (International Coach Federation) üyesidir.
Hakan Özçelik Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur.